Det er vores krav – 17111 Firmaets filosofi

Forspring ved at skaffe løsninger - nummer 1 i Norden!
Kunderne kan vi tilbyde et forspring vha. vores førsteklasses logistik: Slanke, effektive løsninger med personlig service ved komplekse krav - udført af mennesker for mennesker.

7 principper

 • Tillid og ansvar

  Vores arbejde er baseret på tillid. Vi leder firmaet ud fra de fælles udarbejdede mål. Ved at give ansvaret videre fremmer vi initiativ og personlig udvikling hos hver enkel medarbejder.
 • Som sagt, så gjort

  Vi holder, hvad vi lover - ikke kun over for os selv og hinanden, men også over for vore kunder og partnere.
 • Fairness

  Vi forholder os fair, anstændigt og ærligt. Sådan vil vi også gerne behandles.
 • Kvalitet

  Højeste kvalitet er vores krav. Forsømmelighed og ligegyldighed accepterer vi ikke. Vi lærer af vores fejl og benytter enhver lejlighed til at blive bedre.
 • Udvikling

  Med viljen til at lære noget nyt og evnen til at tilpasse sig forandringer – både når det drejer sig om den enkelte medarbejder og firmaet som helhed – ønsker vi at stå i spidsen for vores branche.
 • Miljø

  Vi tænker og agerer miljøbevist. Det er vores bidrag til bibeholdelse af natur og miljø. Derfor er vi også åbne over for alle transportformer.
 • Uafhængighed

  Vi arbejder for vores fælles fremtid som et uafhængigt familieforetagende.

Kunden står i centrum
Dit ønske har første prioritet! Dine varer er velkomne gæster. Med engagement, talent og forståelse for kundens behov realiserer vi optimale løsninger, så vores kunder kan beholde markedspositionen fremover.

Vi er 1 stærkt team!
Hos os er hver enkelt medarbejder vigtig, og alle giver sit bedste. Tillid og hjælpsomhed er med til at gøre os til et hold med succes. Vores omgang med hinanden er præget af respekt og tolerance.

Vores partnere passer til os
Sammen med vores partnere udgør vi 1 enhed! Med basis i tillid, kontinuitet og kvalitet.